Ja, Wol webshop!

2015... een nieuw jaar. En hoewel ik niet echt aan goede voornemens doe, kreeg ik van Puk aan het eind van 2014 een 'fortune cookie' met de tekst: 'You will make changes for the better'. Dus tja...

Er is altijd veel werk bij Ja, Wol en ik heb niet vaak tijd over. Maar ja... als ik me iets in mijn hoofd haal... Het begin van het jaar betekent 'balansen'; het tellen van alle producten in de winkel. En als je dan alles op een rijtje gaat zetten, dan kun je net zo goed die extra stap zetten. Het zal stapje voor stapje gaan, dus verwacht niet meteen alle wolletjes in de webshop. We beginnen met de lessen, maar langzaam maar zeker zal de shop zich vullen met onze garens en kunnen ook mensen van buiten het Rotterdamse bij ons terecht. 

2016... online breicursussen? Wie weet...


Newer Post


  • Jaylen on

    Edward Smith Happy New yr Aaron, glad you had a lovely time,, you seem to be enjoying yourself, and i am so glad you are.. thankyou for the xmas card to grandad,, how thoughtful.. we both ok.. lots of love,uncle ed.xTake cae0.#823r;.&January 8, 2012


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published