Community

Mensen komen en gaan, maar soms blijven mensen hangen. Ja, Wol is vanaf het begin een plakkerige plek. 

Niet iedereen trekt naar wolligheid toe dus als je andere mensen ontmoet die hetzelfde blije gevoel krijgen van schapenhaar omtoveren tot mensenkleding dan wil je contact maken en houden. 

De winkel heeft al vanaf het begin een 'following'. Ik had het plan om in de stille uurtjes patronen te ontwerpen, maar omdat mensen koffie bleven drinken en niet weg te slaan waren kwam daar niks van terecht. Maar gezellig was het!  

Het duurde niet lang voordat ik de lang blijvende bezoekers goede koffie, scones en zitplaatsen ging aanbieden. Het brei café was een feit . 

Omdat het nu eenmaal niet makkelijk is om je geld met wol te verdienen, maakten een aantal zitplaatsen op een gegeven moment langzamerhand plaats voor wol en accessoires.

Maar elke week is er nog een klein groepje die in de winkel komt 'hangen'. En er zijn veel klanten die lekker lang blijven als ze komen shoppen. De Ja, Wol community is niet gebonden aan zitplaatsen, het is eerder een gevoel, een gedachte.

Lesgroepen blijven als groep doorboeken omdat het zo gezellig is samen. Evenementen als de Knitterary Night (voorgelezen worden terwijl je breit) en de zomer Knit Nights zijn andere momenten waar 'Wollies' samenkomen. 

Omdat het gevoel van samen delen waar je blij van wordt, van elkaar leren en elkaar inspireren niet vastzit aan een fysieke plek, heb ik onlangs een digitale community geopend. En dat is ook een gezellige boel hoor! 

Je bent er van harte uitgenodigd!

 

WORDT LID VAN ONZE PRIVE GROEP

Ga hierheen en wordt lid van onze eigen privé groep. Niet op facebook en dus ook geen reclames. Niet op instagram en dus een gewone tijdlijn op chronologische volgorde. Wel als eerste alle nieuwe producten zien en gratis tips & tricks, contact maken met andere klanten en vrienden van Ja, Wol.

Get inspired with us! 

Wanneer je dankbaar bent voor wat onze community je heeft gebracht nu en in het verleden, dan kun je Ja, Wol een warm hart toedragen op onze Patreon pagina. Zie het als een fooienpot waar je laat zien dat je ons werk en alle (gratis) informatie en hulp die we leveren waardeert. Je kunt er een (maandelijks) klein bedrag storten en daarvoor krijg je soms nog iets leuks/interessants terug ook. 

Klik op de button: 

Become a Patron!