Boerderij 'de Vink'

 

Op dit moment is alles super basic, maar de komende maanden gaan we aan de slag met het vakantiehuis. Heb je genoeg aan een lege basis keuken met wc en douche en een groot grasveld voor je tent of camper, dan kun je nu al gebruik maken van de Vink.

Om het overzichtelijk te houden geldt; - als er al een datum bezet is, (wijzelf boeken ook de dagen dat we er als gezin zijn) dan kun je alleen op ons aansluiten bij ons of eventueel andere gasten. (Zoals bij een familiefeest of een vrienden bbq feest)

Zoek voor je gaat ook even via telefoon of email contact met ons zodat we je op de hoogte kunnen brengen van eventuele werkzaamheden op het terrein en we iets met de sleutels kunnen regelen. 

Kosten zijn 0,- We delen graag onze plek met je. We vinden het fijn als je wat klusjes kunt doen zoals appels en peren plukken in het seizoen en het gras maaien.

We weten nog niet of we de plek uiteindelijk ook zullen verhuren, maar dat lees je hier dan natuurlijk bijtijds. 

We hebben een kleine familie en een groep vrienden en collega's met interesse. Dus fijn als je niet meerdere weken achter elkaar boek.  Is er twee weken van te voren nog niets geboekt, ga je gang en boek een extra paar dagen als je wil. 

Zolang er geen regels nodig zijn maken we ze niet behalve dan dat wat hierboven al staat. 

RESERVEREN

  1. Klik op 'full details'.
  2. Dan kom je op een boekingspagina en kun je de begin en einddatum aanklikken. (Negeer de pickupdate) Je ziet vanzelf als een periode al is ingeboekt. 
  3. Je volgt dan het normale online betalingsproces (maar je betaalt niets).
  4. Klik op 'checkout' en negeer de andere betaalbuttons.
  5. Ik krijg dan de datum binnen en neem contact met je op. 
  6. Bel even als je vragen hebt, of als het even beter uitkomt, gebruik het formulier op deze pagina om je vraag te mailen. 

 

Contact form