#22 - 'Hart op de Tong' deel 1. - Greenwashing

'Hart op de tong' is a series of talks in Dutch. When you see this title or this picture, you'll know that it's a Dutch Episode.

In mijn podcast 'A Smaller Life', ga ik op onderzoek uit hoe ik mijn bedrijf relevant kan houden in deze tijd én in mijn eigen leven.

In de serie ‘Hart op de tong’ praat ik met Sophia Smeekens van Studio Escargot / @studioescargot over hoe het eigenlijk gaat bij ons in de textiel wereld. Zij met haar handgemaakte poppen van gerecyclede materialen, ik met mijn digitale diensten en hang naar connectie. Beide met een andere achtergrond vanuit een andere stad. Maar ook allebei met hart voor de zaak. 

Omdat we van transparant en eerlijk houden en omdat we niet bang zijn een andere mening te hebben startten we deze serie en noemden we het ‘hart op de tong’. Niet ge-edit rauw en eerlijk.

We zijn geen socioloog, bedrijfskundige, econoom of psycholoog dus ik gooi er even een disclaimer in, je luistert naar de gedachten en ideeën van twee hartstochtelijke makers, we zijn geen experts in alles waar we een mening over hebben. We hopen dat je ons geklets informatief en vermakelijk vind.

 


Deel de podcast ajb met anderen, mond op mond reclame is essentieel om de podcast te laten groeien. Groeien is nodig om hem te kunnen blijven maken. Wil je nog iets meer doen, wordt dan lid van onze online community, dat helpt de kosten te dekken én geeft jou een inspirerende en veilige online community met gelijkgestemden. En zonder reclame!!
Wat altijd fijn is; op jouw favoriete podcast platform rate, review & subscribe!!

Heb je een vraag of wil je een reactie achterlaten, click dan op de voicemail tab rechts in beeld of scroll naar beneden om een bericht achter te laten. We horen super graag van je. 

support en sluit je aan bij onze online community, klik hier

Voor Nederlandse afleveringen heb ik helaas geen transcripties. Wanneer de podcast en de community groeit zal ik hier in investeren.