Contact / Visit

ADRES:

Ja, Wol

Zwaanshals 283 A

3035 KH Rotterdam

info@ja-wol.com

+31(0)6 36117053 (shop hours)

WINKELTIJDEN

Tijdens de winkel opening zijn we er om je uitgebreid advies te geven. We nemen de tijd voor je om te zorgen dat je naar huis gaat met de juiste patronen en materialen.

vr, za, 11:00-17:00

en de webshop is ALTIJD open 

LESTIJDEN

Tijdens de opening voor lessen kun je wel in de winkel materiaal kopen, we kunnen je dan helaas geen uitgebreid advies geven. Neem van te voren even contact op via email om te kijken of er die dag geen vakantie/ ziekte is, dan geven we geen les.

Ma 20:00-22:00 (in de even weken)

Do 19:00-21:00 

Za wisselende workshops en lessen 

Di lessen op locatie

STUDIO WERK 

Tijdens de studio uren is er 'werk aan de winkel', dan wordt er garen geverfd en andere voorbereidingen getroffen voor verkoop en lessen. Op deze dagen is de winkel niet geopend voor verkoop. Op afspraak kan de winkel wel open, neem hiervoor contact op via info@ja-wol.com

Ma, Di, Wo 

OV INFORMATIE

Vind hier je route naar Ja, Wol via het ov.

In het kort; neem van Rotterdam Centraal tram 8 naar Zwaanshals, dit is de tram richting Kleiweg. De rit duurt ongeveer 19 minuten.

PARKEREN

Overal in Rotterdam betaal je om te parkeren. In de wijk zijn goed plekjes te vinden in en om de winkel. Achter de winkel is een straatje met wat parkeerplaatsen; Voer Witte Zwaanhof in op je routeplanner om daar terecht te komen. Je betaald door je kenteken in te voeren bij de parkeerpalen, onthouden en de bordjes volgen, er staan er twee in de straat. Je kunt natuurlijk ook parkeren met je parkeerapp.  

WEEKENDJE ROTTERDAM?

Een gezellige B&B in de buurt is Martha's B&B

In het oude Noorden en het Zwaanshalskwartier zijn heel veel leuke eet, shop, logeer en ontdekadressen. Op http://www.shoppinggidsrotterdam.nl/ vind je alles!  

En heb je nog vragen, geef een gil, we helpen graag! 

  

DISCLAIMER

Ja, Wol is een eenmanszaak. Het komt wel eens voor dat ik bij ziekte, vrije schooldagen of vakantie de winkel moet sluiten. Als dit gebeurt, zet ik het meteen op de website en social media. Op deze manier probeer ik zo goed mogelijk te informeren. Ik hoop dat je begrip hebt hiervoor.

Dit is ook de reden dat de winkel niet 6 dagen per week geopend is. Ja, Wol is gedeeltelijk wol winkel, gedeeltelijk handwerkschool, gedeeltelijk webwinkel en ik geef ook een paar uur handwerkles op een Vrije (basis) School.

Wil je zeker zijn dat ik er ben, kijk dan eerst even hier op deze pagina. 

 

 

 

 

logo, icons and graphic design by Het Echte Werk & Michael van Kekem

Photography by Loes van Duijvendijk, Marieke Odekerken en Saskia de Feijter