DutchEnglish

Over Ja, Wol

Ja, Wol staat bekend om de luxe garens en prachtig handgemaakte accessoires die voornamelijk lokaal geproduceerd worden door kundige handen. Makers die trots zijn op wat ze kunnen. Wij geloven dat dit op zijn beurt de makers die bij ons in de winkel komen weer inspireert. 
Wij vinden het belangrijk dat mensen weer meer in contact komen met natuurlijke materialen en dat ze leren over de fantastische mogelijkheden en eigenschappen hiervan. En dan vooral de schoonheid. We bieden een uitgebreide collectie aan met verschillende merken en prijzen met iets voor iedereen. 
Mensen komen naar Ja, Wol om te leren en materialen te kopen maar ook om deel te maken van een groep waar je altijd welkom wordt ontvangen. Er zitten hier bijna altijd mensen aan tafel te breien en te kletsen. We serveren echt goede koffie van Man met Bril, thee van Tea Village en lekkers van Lenthelicious. Ook allemaal lokale bedrijven. We vinden het fijn als je de tijd neemt, lekker gaat zitten, patronen rustig bekijkt en gewoon van het moment geniet. De tijd mag hier iets langzamer gaan. 
Onze garens zijn biologisch en/of lokaal geproduceerd en/of handgeverfd en/of handgesponnen en/of fair trade en/of gemaakt in werkgelegenheidsprojecten en/of uit een klein (familie) bedrijf maar zijn altijd gemaakt van natuurlijke vezels, luxe en van hoge kwaliteit.