Soft Launch - Zachte Lancering

Het was letterlijk een zachte lancering. Floor breide volgens mij met alleen maar merino draadjes (aaaaah zoooo zacht) en ik met een Engels schaap, ook lekker zacht. Suzan was met een wat ruwer draadje in de weer. Maar voor zover lanceringen zacht kunnen zijn, waren onze laatste drie bijeenkomsten dat zeker. 

Eerder al hebben we met Marlene (café Eden) en Iris (café Croos) overlegt of we 'Crooswijk Breit' in hun etablissementen mochten organiseren. Dat mocht! Phew, gelukkig, want dat was namelijk de ideale situatie. Twee cafés nog geen 300 meter bij elkaar vandaan waar we afwisselend op zaterdag ochtend (10:00-12:00) kunnen samenkomen om te praten en te breien. Wat dat kunnen we tegelijk!

We wilden, voordat we officieel van start konden gaan, toch even met onze tenen in het water. Even voorproeven. En ja hoor, beide plekken hebben de gezelligheid, de goede koffie en het heldere licht wat basisvoorwaarden zijn om een goed breicafé te kunnen organiseren. 

Dus, we nodigen jullie vanaf 30 mei van harte uit om aan te schuiven met je handwerkje. De even weken bij Eden (dat rijmt namelijk) en de oneven weken bij Croos (daar zitten o-tjes in). 

Tot dan!!

 

ps 

ga HIER naar de Crooswijk Breit info pagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief: https://www.ja-wol.com/pages/crooswijk-breit

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.