#28 - Floor Flurij, Een Jaar Lang Breien uit Stash

A Smaller Life is a bi-lingual podcast. This episode is in Dutch. If you are a (native) English speaker and want to talk about your journey in crafting your own conscious wardrobe, let me know; I'd be happy to talk to you so we can share a similar interview with our English speaking audience! 
In mijn podcast 'A Smaller Life' ga ik op onderzoek uit hoe ik mijn bedrijf klein en relevant kan houden. Ik praat met makers en professionals uit 'mijn' scene; de handwerkwereld, om erachter te komen hoe we door bewust klein te blijven groots kunnen leven. Minder en bewuster hebben en kopen, dat is goed voor mens, dier en milieu. Maar hoe blijf je als kleine ondernemer in een niche markt dan nog meedraaien?
Vandaag praat ik met Floor Flurij.
Floor is een actief lid van de Ja, Wol Community - onze online groep waar we als makers elkaar inspireren en stimuleren om onze eigen garderobes op basis van bewuste keuzes te maken. Floor schrijft in de community artikelen over haar Stash Management en omdat ik regelmatig feedback krijg dat mensen graag lid zouden worden maar er niet veel tijd voor hebben, nodigde ik haar uit om haar ervaring te delen. Want extra tijd heb je niet nodig, sterker nog, er ontstaat extra tijd door bewustere keuzes te maken. 
Floor heeft een vol leven als arts in opleiding, heeft een partner en twee honden en speelt het toch voor elkaar om haar bewuste levensstijl door te trekken naar haar hobby én op een mind-volle en bewuste manier haar garderobe te maken.
Ze vertelt over de keuzes die ze wel en niet maakt, hoe ze haar brei-tijd indeelt en hoe ze omgaat met retail-therapy. 
Op basis van welke waarden koopt ze haar materialen en is dat moeilijk?
Hoe maak je cadeautjes uit stash en maak je wat je nodig hebt of wat je leuk vindt?
Floor ziet het delen van dit proces met de Ja, Wol community als doel op zich. Want dat maakt het een community; dat je je ervaringen en kennis deelt en zo anderen inspireert en elkaar vooruit trekt in je transformatie tot bewuste maker. 
Zou jij eigenlijk wel aan willen sluiten en je proces willen delen (de basis is breien, maar er is ook een spingroep en een naaigroep) maar twijfel je... luister dan naar Floor's ervaringen. Wil je een kijkje nemen en proberen of het iets voor jou is, meld je HIER aan.

Voor Nederlandse afleveringen heb ik helaas geen transcripties. Wanneer de podcast en de community groeit zal ik hier in investeren. 

Become a Patron!